Leeg

Totaal: 0,00 €

+32 3 385 21 55

over ons

Uw gespecialiseerde partner voor prioritaire voertuigen en textielbedrukking!

AB Technics is een jonge, dynamische firma met een uitgebreid gamma bedrijfskledij, veiligheidsschoenen en medisch materiaal.

Wij zijn uw gespecialiseerde partner voor alle promotietextiel, werk- en bedrijfskledij. U kan bij ons terecht voor kleinere en grote oplages al dan niet gepersonaliseerd door middel van bedrukken of borduren van het logo van uw bedrijf, vereniging of organisatie.

Onze shop met ruime stock is toegankelijk voor iedereen. Zij die niet tot bij ons geraken, helpen we graag verder via mail, telefoon, ons contactformulier. Ook kan je makkelijk zelf bestellingen plaatsen via onze webshop.

In ons atelier kan u terecht voor de ombouw van uw prioritaire voertuigen. Onze gespecialiseerde mensen zorgen voor een perfecte afwerking na deskundig overleg met de klant.

Door het gebruik van zorgvuldig uitgekozen, hoogwaardige materialen en leveranciers, garanderen wij een prachtig resultaat, op maat van de klant.

Nazorg en service zijn onze grote troeven, maar ook na de garantieperiode is service één van onze topprioriteiten. Wij beschikken over enkele vervangvoertuigen, zodat ambulancediensten, zowel prioritair als secundair, hun activiteit zo goed mogelijk kunnen verder zetten.

AB Technics is officieel partner van